dinsdag 2 december 2008

Visite dag


Zondag 30 november.
Vanmorgen gaat al om 10.00uur de telefoon en Jos en Irene willen eventjes langs komen want ze hebben voor ons de televisie meegebracht.
tevens hebben ze ook nieuwe komplete zwarte pietenpakken bij zich die we gesponcerd krijgen door sinterklaas, je mag drie keer reden wie dit is,met pepernoten,speculaas en chocolade letters erbij.hhhmmmm
Het hotel dat ze hebben slaat nergens op, ze dachten eerst dat ze in de bezemkamer waren maar dat bleek hun kamer te zijn en tot ramp is het ontbijt ook niets zoutloos brood met jam, dat word een klacht indienen bij de hostess.
Volgens hun is het een min 4 **** hotel.
's-middags gaan we bij Hetty op zieken bezoek want ze hadden haar vrijdag avond op genomen in het ziekenhuis met hoge bloeddruk en suikergehalte, maar gelukkig is ze al weer thuis en worden daar verwend met zelf gemaakte appelsienencake.
We besluiten daarna nog maar eventjes bij de buurvrouw Tinneke op bezoek te gaan want ze had het al meerdere malen gevraagd en Hetty gaat gezellig met ons mee.
Waar we natuurlijk ook weer heerlijke zelfgemaakte chocolade cake krijgen.






ZOEK HET VERSCHIL, WIE IS HIER NU EIGENLIJK IN VERWACHTING?

1 opmerking:

hurghada49 zei

Hey Lieverds,
Ik weet wel wie er in verwachting is zou niet best zijn voor Jos al hij het was.De visite dag was erg gezellig en we lachen er wat vanaf.

Gr.Dikke kusssssssss
Hetty