maandag 23 juli 2012

TERUG IN EGYPTE

Eindelijk weer terug in Egype, al is het maart voor een weekje, maar dat zal ons goed doen.

We zijn zaterdag-avond om 23uur thuis vertrokken met de auto naar Köln, de rit viel goed mee er was weinig verkeer op de baan.

Na ons te hebben ingeshekt vertrekt ons vliegtuig om 2.25uur richting Egypte.

Voor Karel is dit zijn eerste vlucht en het gaat allemaal goed, heeft me niet blauw geknepen.

Natuurlijk val ik zoals gewoonlijk in slaap en word weer eens wakker bij de landing, wat doet je dat goed als je uitstapt en je voelt die warmte en de ZON.

Om 8uur zijn we in het hotel en we mogen pas tegen 12uur gaan eten, maar ik zeg hem dat we honger hebben en dat we de hele nacht gevlogen hebben en we krijgen eerder onze polsbandjes, dus op naar het restaurant en eten.

Om 14uur krijgen we de sleutel van onze hotel kamer en kunnen we eindelijk eens gaan douchen, na al die tijd op de stoel te liggen op het terras.

We vallen natuurlijk ook in slaap en hadden de wekker gezet om 18uur om maar weer eens tegaan eten en hadden met Tiny afgesproken om 21uur in de orange cafe.

Eerst nog eventjes na de taxfree winkel want Tiny wilde inkopen doen en Tinneke en Abdoe waren er ook bij, voor de rest was het rustig in de orange bar.

In het hotel zijn we over gegaan op PINK, staat toch veel beter bij ons, nu hebben we tenminste gratis internet en verse orange sap en koffie op de kamer en de laatste dag hoeven we pas om 15uur van de kamer af, dat komt ook alweer beter uit.

We willen de quad safari gaan doen en volgens de brief komt iemand van alltours om 10.30uur in het hotel, dus niet, ze zijn modern geworden het gaat nu via mail, nu maar hopen dat dit goed gaat.

Geen opmerkingen: