donderdag 3 februari 2011

Waar is het Einde??????

Na de beelden van gisteren maakt iedereen zich nu steeds meer zorgen hoe het verder moet aflopen hier in Egypte.

De mensen die voor Mubarak zijn zouden er voor betaald zijn geworden, maar dat het zo uit de hand kan lopen had niemand verwacht.

Het laatste nieuws is dat het nog steeds rustig is in Caïro en dat het leger zich heeft opgesteld tussen de 2 partijen, maar verder grijpen ze niet in.

De ambassade's van Zweden, Noorwegen en Denemarken beginnen vannacht aan de grote evacuatie hier en brengen alle mensen het land uit.

Kroätie begint met evacueren op zaterdag, maar de Nederlandse Ambassade vind het nog steeds niet nodig om haar burgers te beschermen.

Op dit moment weten we nog steeds niet wat we gaan doen, hier blijven of terug gaan.

Zelfs hier in het Steigenberger hotel is de stemming grimmig, niemand die daar lacht of nog vriendelijk je goede dag zegt en ze zijn zelfs op dit moment aan het vergaderen of het hotel dicht gaat, dus ook geen werk meer.

Magdy vertelde ons eerder vandaag dat ons salaris word terug gebracht naar 30%, dus wat houd ons nog hier, want van dat geld kunnen we helemaal niet leven en tot nu toe krijgen we nog steeds geen geld omdat de banken dicht zijn, en er is ook maar een handje vol toeristen.

1 opmerking:

jeannine zei

past aub goed op mekaar wou dat het allemaal gedaan was word zot van de spanning