zaterdag 5 februari 2011

Day of Department

Gisteren was de dag van vertrek hier in Egypte, maar tot nu toe treed de president nog steeds niet af en gelukkig is alles rustig verlopen want iedereen keek er naar uit wat er ging gebeuren hier.

Het laatste nieuws op dit moment is dat er een gasleiding is ontploft die naar Israël gaat en men zegt dat het een menselijke fout is, dat is wel heel toevallig nu.

We weten niet wat we er van moeten denken of wat de bedoelingen hier van zijn.

Zelfs op de teletekst van RTL II staat dat er onderhandelingen zijn om mubarik naar Duitsland te laten vliegen wat vermeld word in de New Yorkers Times.

Maar de Duitse Expact's die hier wonen worden ook nog steeds niet geëvacueerd, als ze het land willen verlaten moeten ze dat op eigen gelegenheid doen net als alle andere Europese landen.

Dus van de Ambassade's hoef je niet veel steun te verwachten, ze vinden het nog steeds veilig hier, maar de situatie word steeds meer grimmiger.

Er zijn haast geen toeristen meer hier, dus ook geen werk.

Maar voor de genen die ons hier volgen op de site hebben we goed nieuws wij zelf vliegen aanstaande vrijdag terug naar Nederland, ze hebben ons een vlucht geboekt van daaruit want ze vinden het hoogtijd dat we terug komen, gezien de situatie's hier en iedereen maakt zich zorgen.

Dus wat er verder dan gaat gebeuren weten we ook niet of we nog terug komen in Egypte of dat we in Nederland blijven, het enigste nadeel is we kunnen niets meenemen en moeten dus alles achter laten en Tiny heeft aangeboden om een oogje in het zeil te houden.

1 opmerking:

jeannine zei

het is te hopen dat bruno zijn pas in orde is en dat ge met twee kunt komen anders word ik zot van de zenuwen