vrijdag 27 april 2012

NETTIE EN WILLY OP BEZOEK

Donderdag komen Nettie en Willy op bezoek.

Snel alles poetsen en ben net klaar als ze er al aan komen, veelste vroeg want ik moest de afwas nog doen.

Niet getreurd, doen we deze later maar.

Ze brengen een bloementje en een vlaai mee en maak dan maar de koffie klaar.

Het eten was zogoed als klaar en hoefde het nog maar af tewerken en ze blijven een hapje mee eten.

En na een glaasje wijn en een doosje bonbons als dessert besluiten ze om weer naar huis tegaan, Nettie wilde nog mee helpen met de afwas tedoen, maar mijn afwasmachine was ook thuis, dus het is snel gedaan met zijn tweetjes.

AUTO WEER GEMAAKT

Autootje is weer gemaakt.

Dinsdag morgen belde ze me op dat de auto klaar was en dat ik hem kon komen ophalen.

Het was inderdaad de dynamo die stuk gegaan was en had de hele accu mee stuk getrokken.

Nou, nu ben ik eens benieuwd wat het volgende gaat worden want motorich loopt hij goed.

Van de andere kant vond ik het eigenlijk wel jammer dat hij al klaar was want de auto van mijn vader loopt ook goed en heeft veel meer comfort dan de mijne. hihi

zaterdag 21 april 2012

HEB IK DAT


Nou ik ga gisteren naar maastricht met de auto.

Ben nog niet goed vertrokken of mijn lampje van de accu gaat branden en als ik gas geef gaat het weer uit.

Besluit dan maar eerst om te gaan tanken, want de benzine staat ook op reserve.

Verder is er niets aan de hand en hij start meteen, dus op naar maastricht want we zijn het wel gewend dat de auto van die keuren heeft.

Daar begint de miserie halve wege, alle lampjes gaan uit en dan weer aan en de binnen verlichting begint ook te knipperen, net een spook auto.

Tot ergernis vallen ook nog alle klokken uit en besluit dan maar om achter de vrachtauto's te rijden zo kan ik geen proces krijgen om te hard terijden.

Ben bijna in maastricht kom ik ook nog in de file, ook dat nog, en de auto begint tegen te pruttelen en ik schakel maar over van gas op benzine en blijf maar gas geven "verwarrend hé" in de hoop dat ik niet stil kom tevallen en dat gaat zo'n km goed.

Daar gebeurd het dan, auto valt uit en is dood, daar sta je dan mooi midden op de autoweg,dan maar auto aan de kant duwen.

Ik besluit dan maar mijn vader te bellen zodat hij me kan komen halen, maar na 10minuten weet hij nog steeds niet waar ik sta.

En hij zegt dat hij de wegenwacht belt en ook naar me toe komt.

Even later gaat weer mijn telefoon en verteld hij mij dat de wegenwacht niet komt, schiek is mich dat, daar sta je dan.

Dan maar wachten en hopen dat hij me ziet staan langs de weg.

Even later belt Patrick voor te vragen waar ik sta en hij komt me halen, ook goed als ik maar in maastricht kom en had misschien beter meteen hem kunnen bellen want we zijn in de tussen tijd al een half uur verder.

Daar begint het me ook nog flink te hagelen en zie in de buiten spiegel dat er een takel wagen aankomt die de auto achter mij komt ophalen, want ik had onder tussen gezelschap gekregen van 4 mannen die ook pech hadden aan de auto en Patrick arriveerd ook en zeg tegen de schauffeur dat het niet meer hoeft dat hij me al komt ophalen.

Ik duik in mijn koffer om de sleepkabel te pakken, maar waar moeten we deze bevestigen er is geen haak aan de auto.

We laten de auto maar staan en neem er alles maar uit, want ja je weet het maar nooit.

In Maastricht aan gekomen gaan mijn vader en Nico de auto ophalen en brengen hem naar de garage en volgens Nico is de dinamo stuk en lekt hij veel olie, vertel mij wat.

Ben 's-avonds met auto van mijn vader naar huis gegaan en ben eens benieuwd wat het gaat kosten want eigenlijk is de auto het niet waard om er een dure reparatie aan telaten doen.

maandag 16 april 2012

EINDELIJK

Nou na veel vragen om weer eens iets te vermelden op de site, vond ik het eens tijd om dit te gaan doen.

Er is veel veranderd de laatste tijd.

Op donderdag-morgen 23 februari komen er een moeder en dochter de caravan bekijken want ze hadden het bord tekoop gezien.

Na 10 minuten komen ze weer terug om de deuren te meten want ze heeft een orgel en wilt weten of ze deze binnen kan krijgen.

Ik besluit om boodschappen tegaan doen en met de auto naar de wasstraat tegaan en krijg daar telefoon of ze nog eens mogen langs komen voor over de prijs te praten.

Ik haast me terug naar de camping, waar ze me al staan op te wachten en maak koffie.

Ze doet mij een bod maar ik weet niet of ik daar op in wil gaan en zeg haar dat ik de dag erna terug zal bellen.

Na veel aarzeling en hebben na gedacht bel ik haar de 's-morgens-vroeg op en zeg haar dat ik niet van de prijs wil afwijken en ze gaat er meteen mee akkoord.

HELP, en nu moet ik op zoek naar iets anders en spreek met haar af om de koop op 30 maart te laten door gaan.

We krijgen al meteen de dag erna telefoon van een kennis die een mooi appartement tehuur had zien staan op het internet.

We maken een afspraak en gaan kijken en het bevalt meteen, het is een duplex-appartement en de vorige bewoonster heeft er maar 10 maanden gewoond.

Het gaat allemaal sneller dan we dachten en we krijgen op 1 maart de sleutel en neem contact op met de koopster dat de koop eerder kan doorgaan.

Nu op zoek naar meubelen en deze hebben we ook zeer snel gevonden.

Op 16 maart komen ze het internet installeren, yippie eindelijk en wat denk je crasht mijn computer, nu heb ik internet en geen computer, dat is dus weer balen.

Op 24 maart zouden ze de meubelen komen bezorgen tussen 10 en 18uur, nou de hele dag zitten te wachten besluit ik maar eens om 16.30uur te bellen waar ze blijven en ze vertellen mij dat ze nog vandaag komen.

Dat is fijn, ik moet om 17uur weg om tegaan werken, dus dan Karel maar bellen die meteen komt.

Om 18uur komen ze dan eindelijk en ik had tegen Karel gezegd als ze ze niet naar boven brengen moeten ze maar alles mee terug nemen.

De chauffeur wilde het natuurlijk niet naar boven brengen en belt met de zaak. maar het was afgesproken en hij moet het doen, na veel puffen is dan eindelijk alles boven.

Ik kom 's-avonds thuis en breek bijna na mijn voeten zover de dozen, de woonkamer en gang staat helemaal vol.

Op maandag besluit ik maar om eerst met het bed te beginnen, want na 14 dagen op een luchtmatras te hebben geslapen kijk je uit naar een heerlijk zacht bed.

Het zit meteen helemaal tegen er zijn onderdelen die niet passen en gelukkig heb ik een bouwcentrum achter me en ga daar maar eens kijken voor materiaal en na 4 uur staat het bed in elkaar.

Niet te geloven maar als dit zo verder gaat ben ik nog wel eventjes bezig, gelukkig komt Karel 's-middags thuis en het gaat een stuk sneller nu en na 4 dagen ben ik eindelijk klaar.

Op dinsdag 3 april komen Carla, Jack, Patrick en Nadja op bezoek en ben nog niet helemaal klaar maar ze kunnen zitten en brengen zelf de vlaai mee, aardbeien en rijsten vlaai.

Af gelopen woensdag ben ik nog met Karel en Glenn naar de Efteling geweest en het weer speelt een beetje mee en we waren natuurlijk veelste vroeg daar, het gaat om 10uur open en wij stonden daar al om 08.30uur aan de poort te wachten en eten in de tussen tijd maar een broodje.

We hebben ons goed geamuseerd.

Ben zelf 4 keer in een achtbaan geweest wat al een hele prestatie is voor mij en Karel en Glenn gaan 2 keer in de Python, mij niet gezien want deze gaat 2 keer over de kop en dan ook nog eens door een spiraal.

Morgen ga ik eens beginnen in de kelder om daar rekken te maken zodat deze ook eens opgeruimd komt en dan is het nog wachten op de gordijnen.

Zo genoeg verteld en jullie hebben wel eventjes weer iets te lezen gehad en voor de rest hou ik jullie wel weer op de hoogte, dus blijf gewoon altijd kijken op de site.