zaterdag 27 oktober 2012

ZWARTE DAG IN BELGIË

Woensdag 24 oktober.


Vandaag is een zwarte dag voor België want vanmorgen kregen ze in Genk bij de Ford fabriek te horen dat de fabriek gaat sluiten.

In totaal zullen er zo'n 10.000 mensen hun baan verliezen.

Het is ook vandaag de dag, 50jaar geleden dat de eerste steen werd gelegd voor de bouw van de fabriek.

Er waren in de zomer nog toezeggingen gedaan dat er 3 nieuwe modellen van Ford er gebouwd zullen worden en er zeker werk was tot 2020.

We zullen maar zeggen dat het crises is en helaas vallen er nog meerdere ontslagen deze week, er zijn meerdere fabrieken die sluiten of moeten reorganiseren.


Heel België leeft met de mensen mee en het is de 2keer dat ze dit moeten mee maken hier in limburg want in de jaren 60 zijn ook al de mijnen gesloten.

Waar moet dit naar toe en waar zal het eindigen.

LOURDES ONDER WATER

Maandag 21 oktober.

Op zondag-avond wist me iemand te vertellen dat Lourdes onder water stond en wilde het in eerste instantie niet geloven tot dat ik op maandag de beelden zag op het journaal.

Hoe kan zo iets nu gebeuren dat geloof je niet en er zijn dan ook meteen veel vragen bij me.

Is er nu wel wat of niet en zijn de verschijningen wel gebeurd hoe kon Maria dit dan laten gebeuren, allemaal vragen waar we waarschijnlijk nooit een antwoord op krijgen.
Ik leef in ieder geval mee met de mensen die daar allemaal geëvacueerd

zijn geworden, want zij zijn tenslotte toch de genen die naar daar toegaan en er rust en troost zoeken.

Maar zo zijn er wel meer gebeurtenissen die gebeuren, zoals orkanen en aardbevingen waar zoveel onschuldige mensen het leven moeten laten waaronder zelfs kinderen.


Hebben de Maya's dan toch gelijk dat de wereld vergaat???????