dinsdag 27 december 2011

HAPPY NEWYEAR


VOOR IEDEREEN EEN GEZOND 2012.

WANT DAT IS TOCH EIGENLIJK WAT TELT, WANT ALS JE GEZOND BENT KUN JE DE HELE WERELD AAN.

donderdag 22 december 2011

MARRY CHRISTMAS

Langs deze weg wil ik iedereen een prettige kerst toewensen.

Het ziet er niet meer naar uit dat we dit jaar een witte kerst krijgen, dat is balen, ben 2jaar weg geweest en hebben ze een lange witte winter gehad en nu ik terug ben alleen maar regen, regen en nog eens regen.

Ik heb wat foto's gemaakt van op de camping, bekijk het filmpje en als je wilt mag je altijd komen kijken en een kop koffie of een glaasje gluhwein komen drinken want de kantine is gesloten, maar vergeet dan wel niet je laarzen aan tedoen want het is er op dit moment zeer modderig en glibberig.

vrijdag 9 december 2011

Nieuwe regering België

Na 541 dagen heeft België eindelijk een regering.

Als dat nu niet weer een reden is voor een feestje.

Ze zijn er eindelijk in geslaagd om een regering tevormen, wat heeft dat lang geduurd, en volgens mij heeft België nu nog een primeur erbij.

De nieuwe minister van België is gay.

Tenminste ik heb het nog nooit eerder gehoord.

De hele week heeft het hard gewaaid en dat was natuurlijk de hele dag binnen zitten maar veilig was dit ook weer niet de takken op de camping waaide om je oren, wat een puin, maarja dan hebben we ook weer wat op teruimen.

Nu ik toch moet binnen blijven, heb ik maar de kerstboom opgezet en buiten alles versierd, alles goed vast gemaakt en tot nu toe is nog niets weg gewaaid,maar waar blijft de sneeuw??????

Met werken schiet het ook al niet op overal op gesprek en dan hoor je niets meer en als je belt dan weten niemand je antwoord tegeven.

Maar we blijven hopen.

In Egypte zijn de verkiezingen ook rustig verlopen en nu wachten op de volledige uitslag, deze staat gepland voor 13 januari en tot nu toe staan de moslimbroeders boven aan, en dan maar hopen dat er ook veranderingen komen en het leger de macht afgeeft.