maandag 18 juli 2011

Wat een Week

Nou het was me het weekentje wel weer,
Vrijdag 8 juli moet ik sluiten om 3.00uur want de motorclub komt voor een rit en Nettie heeft me gevraagd om dit te doen.

Natuurlijk is het de hele avond druk en ik sta er alleen voor en achter in de zaal hadden ze niets klaar gezet want ik moest ze maar in het café ontvangen.

Dus dat word dan snel poetsen en moet ook nog de koffie maken en tassen klaar zetten.

Om 4.00uur staat alles klaar en komen de eerste motorrijders binnen en het eerste wat ze me vragen is of de koffie klaar is want de vorige keer hadden ze moeten.

Nou dat schiet natuurlijk in het verkeerde keelgat en zeg hun dat alles klaarstaat en wat is het probleem dat ze de vorige keer moesten wachten, de koffie wordt gesponcerd en als ze niet willen wachten moeten ze hem maar de volgende keer thuis maken.

Om 5.00uur is iedereen weg en kan ik alles weer opruimen en natuurlijk weer poetsen voor de 2e keer, zodat alles weer schoon is als het café weer open gaat om 10.00uur.

Om 7.30uur ga ik ook eens eindelijk naar bed, kan niet echt meer slapen want de nacht is voorbij.

‘s-Avonds is er een cd presentatie van Hub Adriaans en natuurlijk is het weer druk, gelukkig werk ik nu samen met Carla.

Patrick zet de airco zo koud dat ik sta te bevriezen achter het buffet en vind een vest, weet niet van wie maar het past mij en doe dit aan en natuurlijk verklaard iedereen me voor gek, maar heb geen zin om de volgende week de hele week ziek in bed teliggen.

Natuurlijk had ik ook de verkeerde schoenen aan, mijn teenslippers, en ik glij er steeds in dan de schoenen uit en maar op blote voeten, loopt een stuk gemakkelijker.

Om 01.00uur ben ik blij dat ik naar huis kan gaan.

Maandag heb ik de gehele dag op de bank gelegen om bij te komen van het weekend.

Dinsdag morgen word er al vroeg aan mijn deur geklopt en staan er 2 mannen, want ik had een afspraak dat ze de geiser en de kachel komen schoonmaken en controleren.

Eigenlijk goed dat ze vroeg zijn want het is mooi weer en besluit om lekker aan het zwembad te gaan liggen in de zon, nou wat denk je gaat de zon weg gehele dag bewolking, heb ik weer.

Woensdag is het koud en regent het de hele dag en besluit om naar weert tegaan om te shoppen , ben nog steeds op zoek naar een vest voor me zelf en heb de vorige week 2 en half uur door Maastricht gelopen zonder resultaat.

Nu loop ik de eerste winkel binnen en bingo, heb eindelijk een vest.

De weersvoorspellingen voor de komende week zijn niet zo gunstig, regen en maar 20 graden, brrr dat word de hele week de kachel aan.

Zaterdag is mijn vader vertrokken op vacantie voor 3 weken, dus ben ik ook weer van de straat af.

Daarna zien we wel weer wat er verder gebeurd.

maandag 4 juli 2011

PRINS LAURENT PRIMEUR OP HUWELIJK


Prins Albert van Monaco en Charlène Wittstock zijn zaterdag ook voor de kerk getrouwd.

De twee gaven elkaar vrijdag al het ja-woord in een burgerlijke ceremonie.

Het kerkelijk huwelijk van de 53-jarige prins Albert en de 33-jarige Zuid-Afrikaanse zwemster werd voltrokken op de binnenplaats van het Palais Princier.

De Belgische prins Laurent, de jongste zoon van koning Albert, mag dan niet meer welkom zijn op het Belgische koninklijk paleis, in Monaco was de veel besproken prins wel aanwezig om het huwelijk van prins Albert en prins Charlene bij te wonen.

Klaarblijkelijk was Laurent de rode loper niet meer gewend, de geplaagde prins moest onder toeziend oog van tientallen fotografen van de grond worden geplukt door een lakei.